Αποκτήστε άμεσα τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα

Γνωρίστε τη διαδικασία μας

1. Επιλογή Ιατρικού Μηχανήματος

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων, σας επισκέπτεται και σας παρουσιάζει την γκάμα των μηχανήματων που υπάρχουν στην αγορά. Εσείς επιλέγετε το μηχάνημα που καλύπτει ανάγκες σας δίχως κανένα περιορισμό και δίχως το άγχος της δέσμευσης κεφαλαίων. Αφού επιλέξετε, ο υπεύθυνος πωλήσεων επικοινωνεί μαζί μας και μας δίνει τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος που θέλετε.

2. Επιλογή Πακέτου Μίσθωσης

Αναλύουμε τις ανάγκες σας σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τον υπεύθυνο πωλήσεων και σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένα προγράμματα μίσθωσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Επιλέγετε το ιδανικό πακέτο μίσθωσης για εσάς προσδιορίζοντας το αντίστοιχο κόστος και τη διάρκεια αποπληρωμής. Μόλις επιλέξετε, προχωράμε στην παραγγελία του μηχανήματος.

3. Παράδοση και Τοποθέτηση

Η παράδοση του ιατρικού σας μηχανήματος γίνεται μέσα σε συγκριμένο χρονικό πλαίσιο όπως αυτό συμφωνείται κατά την παραγγελία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και εγκατάσταση του μηχανήματος από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο και την εταιρεία κατασκευής. Είμαστε εκεί για την επίδειξη λειτουργίας και την εκπαίδευση των συνεργατών σας.