Η αποστολή μας

Δημιουργήσαμε την εταιρεία Medical One Solutions με στόχο τη στήριξη κάθε γιατρού και εξεταστικού κέντρου στην αγορά των πλέον σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε γιατρού και της κάθε ειδικότητας. Φροντίζουμε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη επιλογή λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους.  

Με αφοσίωση, εντιμότητα αλλά και βαθιά τεχνογνωσία προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε συμβολαίου αλλά και εύκολη πρόσβαση του πελάτη στο λογαριασμό του.

 

Με οδηγό τις αξίες μας ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής μας έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Καινοτομία

Δημιουργικότητα

Απλότητα

Σεβασμός

Εμπιστοσύνη

Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι να στηρίζουμε κάθε γιατρό να εκσυγχρονίζει και να βελτιώνει το ιατρείο του έχοντας πρόσβαση, τώρα και στο μέλλον,  στην πιο προηγμένη τεχνολογία που θα προσελκύσει, θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη και θα διατηρήσει το καλύτερο πελατολόγιο.

Οι αξίες μας

Μας καθοδηγούν πέντε βασικές αξίες που χαρακτηρίζουν τον τρόπο που λειτουργούμε και καθορίζουν τις αποφάσεις μας.

Καινοτομία

Θέλουμε να προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμες υπηρεσίες που εκσυγχρονίζουν και αναβαθμίζουν την ελληνική αγορά.

Δημιουργικότητα

Κάθε λύση που δημιουργούμε και παρέχουμε είναι προσωπική και μοναδική γιατί προσπαθούμε πάντα να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Απλότητα

Σε έναν κλάδο που μπορεί να είναι πολύ περίπλοκος δίνουμε αξία στις απλές και διαφανείς διαδικασίες αλλά και σε ξεκάθαρες λύσεις.

Σεβασμός

Εκτιμάμε πάντα τον πελάτη που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες μας, σεβόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλη τη διαδικασία.

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που βασίζονται πάντα στην ειλικρίνεια, την αμεσότητα και τη διαφάνεια.