Κάνουμε τη μίσθωση ιατρικών μηχανημάτων μια απλή διαδικασία

Καλώς ήρθατε

H Medical One Solutions είναι μια εταιρεία που παρέχει πολύ περισσότερα από τη δυνατότητα μίσθωσης ιατρικών μηχανημάτων. Είμαστε κοντά στο γιατρό και τον επαγγελματία της υγείας και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εγγυημένα και αξιόπιστα. Με ένα μηνιαίο κόστος που καθορίζεται από τον τύπο του μηχανήματος και τη διάρκεια της μίσθωσης μπορείτε να αποκτήσετε το πιο σύγχρονο μηχάνημα για τις ανάγκες σας δίχως δεσμεύσεις και περιορισμούς.

 

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους ιατρικών μηχανημάτων στην Ελλάδα ώστε να σας παρέχουμε ευελιξία και να μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς το μηχάνημα που χρειάζεστε.

 

Η ειδικότητα μας είναι να κάνουμε την απόκτηση των πιο σύγχρονων ιατρικών μηχανημάτων μια διαδικασία απλή που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του κάθε γιατρού. Δημιουργήσαμε μια διαδικασία μίσθωσης γρήγορη και αποτελεσματική που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γιατρό ή εξεταστικό κέντρο να αποκτήσει τα μηχανήματα που χρειάζεται δίχως να δεσμεύσει κεφάλαια.

 

Σχεδιάζουμε πακέτα υπηρεσιών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και μένουμε δίπλα σας και μετά την αγορά. Είμαστε εκεί για την τοποθέτηση, παρέχουμε εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της after-sale εξυπηρέτησης από το αντίστοιχο τεχνικό τμήμα του αντιπροσώπου.

Είμαστε δίπλα σας

Με μια εύκολη και απλή διαδικασία μπορείτε να μισθώσετε τα ιατρικά μηχανήματα που χρειάζεστε δίχως να δεσμεύσετε τα κεφάλαια σας. H Medical One Solutions είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος μίσθωσης για τις ποιο μεγάλες εταιρίες στο χορό του ιατρικού εξοπλισμού. Κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται για την διακίνηση και μίσθωση των ιατρικών μηχανήματων τους καθώς και για το Αfter-Sale Service.

Οι υπηρεσίες μας

Με ευέλικτα πακέτα μίσθωσης ιατρικών μηχανημάτων είμαστε κοντά σε κάθε γιατρό που θέλει να έχει στα χέρια του την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υπηρεσίες και είμαστε συνεργάτες σας σε κάθε στάδιο.

Άμεση υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς για κάθε μηχάνημα που καλύπτεται από συμβόλαιο μας.

Αδιάλειπτη λειτουργία

Παρακολουθούμε τη συνεχή λειτουργία κάθε μηχανήματος ώστε να αποφεύγονται βλάβες.

Διαφάνεια

Παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση του κόστους επιδιόρθωσης σε περίπτωση βλάβης.

Δωρεάν μεταφορά

Εφόσον παρουσιαστεί βλάβη αναλαμβάνουμε δίχως χρέωση τη μεταφορά του μηχανήματος στην εταιρεία για επισκευή.

Εκπαίδευση

Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού για τη χρήση του μηχανήματος.